Κίνα Φυσικός ξύλινος καπλαμάς κατασκευαστής

                                   Ξύλινη Co. VicWin, ΕΠΕ

                                   Συνεχώς για να είναι αξιόπιστος συνεργάτης του πελάτη μας

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Indonesian
Αρχική Σελίδα

Vicwin Wood Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Φυσικός ξύλινος καπλαμάς για την πώληση καλής ποιότητας Ξύλινος καπλαμάς Okoume για την πώληση
Ένας από τους λόγους αποφασίσαμε να διατάξουμε από Vicwin ήμαστε η μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών και η γρήγορη παράδοση.

—— Hasan

Εκτίμησα πραγματικά την καλή ποιότητα Sycamore σας & επίσης των σκληρών δουλειών σας μέσω έξω ολόκληρης της διαδικασίας. Σας ευχαριστούμε.

—— Karl

Η ποιότητα και η υπηρεσία Vicwin είναι ιδιαίτερα υψηλές έτσι ώστε δεν θα διστάσω ποτέ να αγοράσω πάλι εάν είναι απαραίτητο!

—— Herlina

Είμαι Online Chat Now

Vicwin Wood Co., Ltd

Ξύλινο ναυπηγείο κούτσουρων καπλαμάδων
Ναυπηγείο κούτσουρων Ξύλινο ναυπηγείο κούτσουρων καπλαμάδων
1 2 3 4 5 6 7
Παραγωγή προφίλ Γραμμή

Επίπεδη περικοπή - οι καπλαμάδες παράγονται από τα κούτσουρα που κόβονται σε μισό, κατά μήκος. Κάθε μισό κινείται έπειτα πέρα δώθε σε μια μεταφορά ενάντια σε ένα στάσιμο μαχαίρι δημιουργώντας τις λεπτές λουρίδες του καπλαμά με τα παρόμοια σχέδια σιταριού. Αυτές οι λουρίδες είναι αργότερα κολλημένες πίσω μαζί για να δημιουργήσουν ολόκληρα τα φύλλα του συνδεμένου καπλαμά.

 

Περιστροφική περικοπή - οι καπλαμάδες παράγονται όταν ένας με έλεγχο από υπολογιστή υδραυλικός τόρνος στη υψηλή ταχύτητα ενάντια σε ένα εξειδικευμένο μαχαίρι γυρίζει το ολόκληρο κούτσουρο από. Αυτή η μέθοδος, που χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή κοντραπλακέ, οδηγεί σε μια συνεχή κορδέλλα του καπλαμά που μπορεί να αφεθεί ως «ολόκληρα κομμάτια», αλλά κόβεται συχνότερα στα διευκρινισμένα πλάτη που θα συναρμολογηθούν αργότερα σε έναν συνδεμένο καπλαμά.

 

Ρωγμή που κόβεται - οι καπλαμάδες είναι παρόμοιοι με τη «επίπεδη περικοπή» που συζητείται ανωτέρω, εντούτοις τα κούτσουρα κόβονται στα τέταρτα κατά μήκος, και τεμαχίζονται έπειτα σε μια γωνία 90 βαθμού στο σιτάρι για να ελαχιστοποιήσουν οποιεσδήποτε παρατυπίες στο ξύλο. Αυτή η μέθοδος δημιουργεί μια λεπτή επίδραση μολύβι-λουρίδων, και είναι γενικά διατηρημένη (μαζί με τους καπλαμάδες επίπεδος-περικοπών) για τους υψηλότερους βαθμούς επιτροπής.

Ε & Α Profile

Στο ξύλο VicWin, έχουμε δημιουργήσει ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον της έρευνας και της ανάπτυξης, με self-consistent της κατανόησης της διαχείρισης, μιας επιστημονικής λογικής και οι τεχνικές προσεγγίσεις που είναι συνεταιριστικές, σύγχρονος, ενθαρρύνουν και αρμόδιος στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών. Η παραγωγή του καπλαμά απαιτεί μια ευσυνείδητη επιλογή των πρώτων υλών και της περαιτέρω επεξεργασίας. Το τμήμα Ε&Α της ξύλινης ομάδας VicWin θα συνεχίσει να εκπληρώνει αυτές τις προσδοκίες δεδομένου ότι συνεχίζει να ακολουθεί τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicwin Wood Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tate Wei

Τηλ.::86-769-33203585

Φαξ:86-769-81263120

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :  Περίπου εμείς   Ποιοτικός έλεγχος
Copyright © 2013 - 2020 naturalwoodveneer.com. All rights reserved.